Het is een gevoel

“Wanneer is een voertuig een Goverstone? Dat heeft niets te maken met prijs. Alles wat rijdt én uniek is, komt in aanmerking. Omdat het een dikke bak is. Nieuw, of juist een oud type in originele staat. Of een collectors item met speciale opbouw of bijzonder spuitwerk. Nét anders dan de rest. Goverstone is geen merk. Goverstone is een gevoel.”

Speciaal voor liefhebbers

“Vaak zit het gevoel in het verhaal achter een object. Van een onverwachte ‘barn find’ kan ik weken nagenieten. Sowieso koop ik het liefst auto’s waar de liefhebberij vanaf spat. Omdat ik die passie van jongs af aan deel. Eerst vanuit de veehandel. En nu als truckhandelaar. Van elke vrachtwagen word ik blij. Maar van een Goverstone net een beetje meer.”

Pim Govers

“Ik hou van alle vrachtwagens. Maar van sommige net een beetje meer.”

Onze collectie bestaat uit iconen van vroeger en helden van nu. Exclusieve voertuigen, uitzonderlijk in hun soort. Harde werkers, net als jij. Nog lang niet toe aan hun pensioen.

Maak een afspraak

Onze showroom is alleen geopend op afspraak. Omdat we graag tijd maken voor échte liefhebbers, zoals jij. En trots zijn op alle exceptionals van de collectie, die er gegarandeerd piekfijn bijstaan. Zodat ze zó de weg op kunnen. Met jou achter het stuur.

Afspraak maken